Tehnologie

Tehnologia neoanelor cu filament rece domina si piata reclamelor din vest, ele fiind folosite atat la reclame luminoase exterioare cat si la ornamentarea interioarelor, localurilor, barurilor, discotecilor, cluburilor, studiourilor TV, putand fi regasite si la festivalurile si concertele in aer liber.

Pe langa acest tip de reclama, Neon Product mai realizeaza si alte tipuri de reclame luminoase:
casete luminoase de diferite modele si dimensiuni, panouri publicitare, reclame cu litere tridimensionale confectionate din tabla de alama slefuita si lacuita sau platinata si lacuita, tabla zincata emailata sau stiplex modelat, toate acestea putand fi dotate cu neoane modelate, tuburi fluorescente sau lampi halogen, lampi cu vapori de Hg sau de Na, cu multiple posibilitati de amplasare.

Reclamele sunt dotate cu automate electronice cu programe diverse si cu schimbarea automata a acestora, avand in componenta fotocelula pentru aprinderea firmei la lasarea intunericului si stingerea ei dimineata, eliminind astfel consumul inutil pe timp de zi. Ultimele descoperiri in domeniu au facut posibila executia unor reclame luminoase cu neoane modelate, de efect si in timpul zilei, reclame produse si de firma noastra.